Styret

 

Styrets leder:

Gaute B. Kjellsen (1983); tlf. 913 43 663

Spesialsykepleier anestesi. Jobbet flere år ved Oslo Universitetssykehus, Rikshospitalet. Nå produktspesilist for anestesi- og visualiseringsutstyr i Ambu AS. Tidligere skihopper på nasjonalt nivå. Aktiv i sti- og endurosykling.  Far til to flotte jenter.

 

Styremedlemmer:

Helge Dalen(1974);

Siviløkonom, er partner i Moment Holding som driver med aktiv eierskap i vekstselskaper. Tidligere håndballspiller i Gulset og Skiens Ballklubb til seniornivå. Er engasjert som fotballtrener i barnefotballen i Våg FK. Aktiv stisykler og trebarnsfar.

Ivar Holand (1954); 

Lang erfaring som lærer i kroppsøving og trener i fotball. Tidligere idrettsleder i Lyngdal kommune, Hatt en aktiv idrettskarriere innen fotball, ishockey og håndball. Er nå engasjert i styret i Herkules Fotball. Tidligere formann i Odds Ballklubb. Far og bestefar.

Joachim Holand (1975); 

Fysioterapeut i privat praksis. Spesialist i klinisk ortopedisk fysioterapi og god kompetanse innen idrettsskader. Tobarnsfar. Tidligere fotballspiller i Odds Ballklubb for aldersbestemte lag. Er nå engasjert som trener for Jenter 07 i Mandalskameratene.

Tor Erik Isaksen (1976); 

Lærer, jobber som prosjektleder for Spesialpedagogiske tjenester (SPT) i Skien. Tidligere fotballspiller i Herkules, Odds Ballklubb og Oppsal IF. Aktiv utøver i freesbee. To flotte og aktive barn.

Asle B. Kjellsen (1976); 

Overlege i ortopedisk kirurgi ved Haukeland Universitetssykehus, med spesialområde idrettsskader hos barn og ungdom. Tidligere fotballspiller t.o.m 2.div nivå og skihopper på nasjonalt juniornivå. Har i tre år vært styreleder og deretter to år styremedlem i Bergen Kunstløpklubb. Er tilknyttet NFFs landslag i fotball som lege. Involvert i sine fire barns idrettsaktiviteter.

Peder Lysholm Daviknes (1992); 

Idrettspsykolog, Mastergrad (MSc), Bachelorgrad i Psykologi, Årsstudium idrett og samfunn,